Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Ondernemersklankbord

Laad jezelf weer helemaal op met het ondernemersklankbord! Neem eens afstand van de dagelijkse rush. En creëer met het ondernemersklankbord de spiegel die jij nodig hebt om het bedrijf goed op een rijtje te zetten, plannen te smeden en scenario's te overleggen. Neem eens afstand van uw vaste omgeving en ventileer in het ondernemersklankbord wat u wilt overleggen, over business improvement, doelen, barrieres, wensen, mensen, plannen, uitvoering en verkoopproductiviteit.

“Market Mind beheerst de kunst om de juiste vragen te stellen.”

Veel managers voelen zich er niet comfortabel bij om gevoelige vraagstukken intern met collega’s te bespreken. Als leider wilt u vol zelfvertrouwen doelgericht een rolmodel karakteriseren voor de organisatie. Het ondernemersklankbord is bij uitstek een geschikt middel om van gedachten te wisselen en te sparren met een ervaren consultant. Met een frisse objectieve kijk op uw business maar met een koffer vol business development ervaring kan de adviseur naar uw verhaal en gedachten luisteren en u feedback geven.

Er zijn tal van vraagstukken die u kunt overleggen tijdens een ondernemersklankbord workshop. Afhankelijk van de onderwerpen en sector zullen wij de meeste geschikte adviseur inplannen. U kunt uitgaan van onze integriteit om vertrouwelijk om te gaan met hetgeen besproken wordt tijdens de ondernemersklankbord. Voorbeelden van gespreksonderwerpen:

Ondernemersklankbord 1 op 1

Wij signaleren veel ondernemersklankbord initiatieven die meer lijken op een netwerkborrel. Als u waardeert dat een deskundige bedrijfsadviseur intensief luistert naar uw verhaal, een heldere spiegel voorhoudt en op weg helpt in uw denkproces, reserveer dan nu voor het ondernemersklankbord op vrijdagmiddag. Voor cliënten met volle agenda's kunnen wij ook een videoconference inplannen.

Meer informatieAanmelden

Wij organiseren het ondernemersklankbord voor de volgende regio’s
Ondernemersklankbord in Amsterdam Ondernemersklankbord in Zaandam
Ondernemersklankbord in Hoorn Ondernemersklankbord in Friesland
Ondernemersklankbord in Almere Ondernemersklankbord in Utrecht
Ondernemersklankbord in het Gooi Ondernemersklankbord in Alkmaar
Ondernemersklankbord in Haarlem Ondernemersklankbord in Leiden
Ondernemersklankbord in Den Haag Ondernemersklankbord in Zoetermeer
Ondernemersklankbord in Rotterdam Ondernemersklankbord in Brabant
Ondernemersklankbord in Gelderland Ondernemersklankbord in Twente