Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Ondernemersklankbord

“Ik wens u veel personeel toe”. Dit wordt gekscherend geroepen in de veronderstelling dat “hoe meer personeel des te meer zorgen”. Wordt u ook bezig gehouden door organisatorische kwesties? Kom eens langs op vrijdagmiddag voor een ondernemersklankbord. Gun uzelf rust om onder begeleiding van een deskundige adviseur uw gedachten op een rijtje te zetten omtrent uw organisatie. Laat Market Mind u de juiste vragen stellen waarmee u voor- en nadelen goed kunt afwegen en tot de juiste beslissing zult komen.

Het ondernemersklankbord kan gehouden worden tijdens een strandwandeling of op een aangename bestemming op de hei. De telefoon staat uit en u wordt niet onderbroken door vragen van klanten en personeel. De ondernemingsbelangen zijn groot bij een reorganisatie, een ontslag, een promotie of het samenstellen van het ideale team. Dit vraagt om aandacht en om een luisterend oor van een externe adviseur die objectief een spiegel voor kan hangen. Het is soms lastig om organisatorische gedachten te bespreken met collega’s intern. Iedere werknemer heeft zo zijn of haar eigen belangen.

We noemen eens wat steekwoorden die doorgaans ter sprake komen tijdens een ondernemersklankbord met focus op de organisatie. Competenties, overcapaciteit, karakterologische eigenschappen, personeelshandboek, flexibiliteit, werkdruk, ziekteverzuim, prestaties, bedrijfscultuur, salariëring, huisvesting en het scheppen van de juiste omgeving. We vaardigen doorgaans een ervaren bestuurder af voor een ondernemersklankbord over uw organisatie. Een adviseur met een lange staat van dienst in leiding geven.